• en
 • fr
 • de
 • it
 • ru
 • es
 • el

Kushte të përgjithshme


Para se të vazhdoni me kërkesën e prenotimit është e nevojshme të lexoni kushte të përgjithshme të Salentonthebeach më poshtë.

Çmimet

 • Të gjitha çmimet janë me TVSH.
 • Të gjitha çmimet janë për apartament dhe përfshijnë vetëm akomodimin.
 • Çmimi përfshin shërbimet, enë, çarçafë dhe peshqirë, përdorimin e pajisjeve, TV, ajër të kondicionuar, të kopshtit, lavanderisë, parkim privat.
 • Çmimi përfshin pastrimin e check-in dhe check-out.
 • Për të kërkuar pastrimin gjatë qëndrimit është e nevojshme njoftim para 24 orësh.Kostoja e çdo pastrimi shtesë është 19 € dhe përfshin ndërrimin e çarçafëve (nuk parashikohet larja e  enëve).

Fëmijët dhe shtretër shtesë

 • Në strukturë ka krevate dopio dhe teke (shih apartament të veçantë). Ju nuk mund të futni shtretër shtesë.
 • Struktura është e optimizuar për të akomoduar një maksimum prej 4 ose 6 persona për apartament. Nuk është e mundur për të qëndruar më shumë njerëz sesa ato të përshkruara në çdo faqe të apartamentit.
 • Nëse ju doni të merrni me qira tërë strukturën ju keni mundësinë që të keni deri në 10 shtretër dhe përdorimin ekskluziv të gjithë vilës dhe të kopshtit të gjerë.
 • Fëmijët nën 2 vjeç qëndrojne falas në shtretërit tuaj, ose ju mund të kërkoni një krevat për foshnjë me një kosto prej 5 € në ditë.

Metodat e pagesës

 • Për të konfirmuar rezervimin tuaj ju duhet të paguani një depozitë prej 30% të qëndrimit me bankë, PayPal, poste ose kartë krediti, pa të cilat nuk është e mundur të konfirmohet rezervimi.
 • Menaxhimi  rezervon të drejtën për të para-autorizuar kartën e kreditit.
 • Shuma totale duhet të paguhet tërësisht në check-in. Ne pranojmë të holla dhe kartat e kreditit të mëdha.
 • Çdo mesazh SMS të një kërkese për autorizim në kartën tuaj të kreditit nuk i referohet një tërheqje, por thjesht sigurimin e shumës (pa mbledhjen e parave) e barabartë me koston e një nate.
 • Shuma është një garanci nga b & b dhe mblidhet vetëm në rastin e No-Show (jo të arritjes së klientit).

Check-in dhe Check-out

 • Check-në kryhet normalisht nga e hëna deri të dielën nga ora 14.00 deri në 20.00. Ju lutemi të na tregoni orarin tuaj të mbërritjes madje edhe të përafërt me email ose SMS në numrin + 39- 345-5938466 pasi nuk ka recepsion.
 • Për çdo nevojë tjetër është e mjaftueshme të komunikoni një kohë të ndryshme të arritjes dhe stafi ynë do të jetë në dispozicionin tuaj, edhe në orare të tjera nga ato të listuara (mund të kërkohet një pagesë shtesë prej 15 € per check-in natën). Arritja në orare për të cilat nuk është rënë dakord mund të çojë në pritje për të kryer check-in të paparashikuara . Pra ju lutem na tregoni numrin tuaj të telefonit që të mund t’ju kontaktojmë në rast se nuk ka një marrëveshje ose për konfirmim të orarit të mbërritjes tuaj.
 • check-out kryhet brenda ores 10:00 gjithmonë në marrëveshje me stafin e hotelit.

Politika e anullimeve e ndryshimeve

 • Anullimi duhet të dërgohet vetëm me shkrim me e-mail ose me faks.Anullimi nuk përfshin ndonjë pagesë nëse bëhet njoftim të paktën 7 ditë përpara. Për anullimet e marra pas këtij afati do të ngarkohet shuma e barabartë me një natë. Rezervimet dhe anullimet do të jenë të vlefshme pas konfirmimit të strukturës.
 • Për periudha të veçanta (si Viti i Ri, Pashkët, Zonjës) për të siguruar rezervimin mund të kërkohet të paguani një depozitë prej 50% të totalit. Në rast të anullimit, me njoftim të paktën 3 ditëve përpara, depozita do të kthehet brenda 15 ditëve nga data e fiksuar e mbërritjes.

Parkimi

 • Ju mund të përdorni parkimin privat falas (jo të ruajtur) . Për të vizituar zonën ju duhet të përdorni makinën.

Informacione të tjera të rëndësishme

 • Struktura nuk është në përputhje me rregullat për personat me aftësi të kufizuara, ne jemi duke punuar në mënyrë që të mund të hapim për të gjithë strukturën tonë.
 • Kafshët shtëpiake janë të lejuara me marrëveshje me menaxhmentin. Klientët duhet të zbatojnë rregullat për kafshët e tyre që të mos shkaktojnë shqetësime te të ftuarët e tjerë dhe duke mos krijuar dëme në strukturë. Mund t’ju kërkohet një depozitë për këtë.
 • Në të gjitha apartamentet nuk lejohet pirja e duhanit. Në kopsht është e lejuar duke respektuar  të ftuarit e tjerë dhe natyrën e strukturës.
 • Kopshti është i hapur në të gjitha orët dhe është në dispozicion direkt nga banesa. Eshtë rreptësisht e ndaluar për të hedhur bishtat e cigareve apo mbeturina të tjera në terren; Ju lutemi  të përdorni kazanët e duhura, duke respektuar grumbullimin.
 • Për kërkesat e veçanta mund të na kontaktoni përmes telefonit, duke paralajmëruar paraprakisht për nevoja të mundshme.
 • Të gjithë klientët duhet të informojnë menaxhimin në lidhje me mbërritjen dhe nisjen sipas detyrimit ligjor për lëshimin e një kopje të ID / pasaportës (për shtetasit që nuk jane rezidentë në BE).