• en
  • fr
  • de
  • it
  • ru
  • es
  • el

Informacion dhe Tarifa


Kontrollo çmimet dhe ofertat e “Shtëpisë së Gjelbër” dhe “Blue House”, cottages në zemër të Salentos, vetëm 150 m larg detit dhe nga vendet më të bukura në Puglia.

Green Villa


(Deri në 4 persona)

Muaj të vitit

Çmimi në ditë

Çmimi në javë

Çmimi në muaj

Nga Tetori në Prill

79 €

530 €

1.500 €

Maj e Qershor

89 €

580 €

1.900 €

Korrik e Shtator

99 €

650 €

2.700 €

Gusht

149 €

950 €

3.200 €

Blue Villa


(Deri në 6 persona)

Muaj të vitit

Çmimi në ditë

Çmimi në javë

Çmimi në muaj

Nga Tetori në Prill

89 €

580 €

1.600 €

Maj e Qershor

99 €

650 €

2.000 €

Korrik e Shtator

109 €

750 €

3.000 €

Gusht

159 €

1000 €

3.500 €

Çmimet për këtë shtëpi pushimi në salento janë me TVSH. Për ata që rezervojnë tërë vilën ofrojmë zbritje deri në 20% të totalit.Të gjitha çmimet e kuotuara janë për një apartament të vetëm dhe përfshijnë akomodimin, shërbimet, përdorimin e pajisjeve, TV, ajër të kondicionuar, të kopshtit, lavanderisë, parkimit.Fëmijët nën 3 vjeç në këtë shtëpi pushimi në salento qëndrojnë falas në shtretërit tuaj, ose ju mund të kërkoni një krevat për foshnjë me një kosto prej 5 € në ditë.

Para se të vazhdoni me kërkesën e prenotimit është e nevojshme të lexoni kushtet e përgjithshme.