• en
  • fr
  • de
  • it
  • ru
  • es
  • el

Kontakte dhe rezervime


  • Contrada Mirante, snc74020 Campomarino di Maruggio
  • (+39) 345 5938466(+39) 347 1344670
  • info@manduriaholidays.com

Libri Online


Libri festën tuaj në Salento direkt online

Për Check-in është e nevojshme të komunikoni orarin e mbërritjes, që kryhet si rregull nga ora 14:00. Për kërkesa të veçanta (arritja para orës 14.00 apo gjatë natës, ose kërkesa të tjera) kontaktoni menaxhimin.

Për të konfirmuar rezervimin tuaj në këtë shtëpi pushimi në salento duhet të dërgoni një e-mail. Është gjithashtu e nevojshme një depozitë prej 30% të totalit.

Emri i plotë*

Email*

Telefon*

Regjistrohem*

Nisja Data*

Apartament*

Njerëz

Unë kam lexuar Termat dhe Kushtet për qëndrimin.

Vërejtje

Për të bllokuar dërgimin e mesazheve të bezdisshëm automatike ne ju kërkojmë të shkruani karakteret e treguar në foto:

captcha